Hilda Kirkhoff bakar kakor med en twist

Publisert:
Hilda Kirkhoff ger ut sin andra bakbok sedan vinsten i ”Hela Sverige bakar”.
Hilda Kirkhoff ger ut sin andra bakbok sedan vinsten i ”Hela Sverige bakar”.

Klassiska kakor med en modern twist blandat med älskade släktklenoder. I bakboken ”Kaklycka med Hilda” delar Hilda Kirkhoff med sig av sina godaste recept på små och stora kakor.

Hilda Kirkhoff – som vann ”Hela Sverige bakar” 2020 – älskar verkligen att baka. Nu kommer hennes andra bakbok, ”Kaklycka med Hilda”. I boken hittar du recept på småkakor, bullar, pajer, mjuka kakor men också matbröd.

Att lyfta fram klassiska bakverk och ge dem en twist är lite av Hildas specialgren. Men det viktigaste är att det ska både se gott ut och smaka gott.

Vill du lyckas lika bra som Hilda? Här delar hon frikostigt med sig av sina allra godaste recept.

Hilda Kirkhoff

  • Ålder: 28 år.
  • Bakgrund: 2020 års vinnare av ”Hela Sverige bakar”.
  • Aktuell med: Bakboken ”Kaklycka med Hilda”, Bonnier fakta.
Kaklycka med Hilda.
Kaklycka med Hilda.
Hilda Kirkhoff bakar ofta med en twist.
Hilda Kirkhoff bakar ofta med en twist.

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.