Denna text innehåller annonslänkar

Termoskannor som håller kaffet varmt

Publisert:
Termoskannor som håller kaffet varmt

Duka upp till frukost eller ta med ditt fika ut på balkongen med en fin termoskanna som håller kaffet varmt länge.

Här listar vi några av de populäraste termoskannorna på marknaden i olika prisklasser!

Vissa kaffebryggare har en inbyggd termoskanna, men de flesta har en kaffekanna av glas – som inte kan varmhålla kaffet om du tar bort den från bryggaren.

Att duka fint till frukosten eller fikat, eller om du vill ha varmt kaffe till hemmakontoret är en termoskanna lösningen – och det skadar förstås inte om den dessutom är snygg att ha framme!

Spana in några av de populäraste termoskannorna för alla plånböcker.

Klassisk termoskanna från Stelton

Termoskannan från Stelton formgavs av Erik Magnussen och lanserades redan 1977. Den minimalistiska designen känns fortfarande lika aktuell i dag som då. Termosen som rymmer 1 liter. Läs mer och köp för 499 kr hos Kitch´n (Annons via Prisjakt)

Tidlös design

Termoskanna i tysk tidlös design från Tefal. Kannan är helt läcksäker och kan öppnas lätt med ett enkelt knapptryck. Perfekt att ta med sig ut på balkongen eftersom den klarar värmen i upp till 12 timmar. Läs mer och köp den för 149 kr hos Elon. (Annons via Prisjakt)

Grå termoskanna

Bullig termoskanna från Eva Solo i en stilren grå nyans. Termoskannan rymmer en liter och ser till att kaffet eller tevattnet håller sig varmt i flera timmar. Kannan finns i fler färger. Läs mer och köp för 380 kr hos Kitch’n. (Annons via Prisjakt)

Rostfritt stål från Moccamaster

Termoskannan i rostfritt stål från Moccamaster kan både användas för bryggning och servering. Kannan rymmer 1,25 liter och det medföljer både skruvlock och brygglock. Läs mer och köp för 799 kr hos Clas Ohlson. (Annons via Prisjakt)

Stilsäker design

Stilsäker termoskanna från danska Rosendahls serie Grand Cru i dimgrått som just nu har kampanjpris. Kannan som rymmer 1 liter går i samma stil som flera andra produkter i samma serie och det är lätt att samla ihop till en egen kombination. Läs mer och köp för 429 kr hos Bagaren och Kocken. (Annons via Prisjakt)

Bernadotte kaffekanna

Termoskannan från Georg Jensen i design av Sigvard Bernadotte är en ikonisk kaffekanna med sina rundade former. Kaffekannan har på senare år begåvats med ett praktiskt pushlock som gör det enklare att servera. Just den här kannan rymmer hela 1 liter, men den finns även i en mindre variant som rymmer 0,8 liter. Läs mer och köp för 1 537 kr hos RoyalDesign. (Annons via Prisjakt)

Eva Solo termoskanna på kampanjpris

Snygg och mångsidig termoskanna från Eva Solo med ett vackert lock i ekträ. Kannan klarar att hålla värmen i flera timmar och rymmer 1 liter. Den finns i flera färger och just nu är det kampanjpris på den beigea. Läs mer och köp den för 479 kr hos Bagaren och Kocken (annons via Prisjakt).