Denna text innehåller annonslänkar

7 snygga och praktiska brödrostar till köket

Publisert:
7 snygga och praktiska brödrostar till köket

Ingen helgfrukost utan rostat bröd! Här har vi listat snygga och praktiska brödrostar som gör goda mackor. Att de är stilrena är ju såklart också ett stort plus. Klicka hem din favorit här!

Varje kök bör väl ändå ha en brödrost?! Det är ett perfekt tillbehör för att lyfta frukosten och är även en uppskattat present.

Nedan listar vi snygga och praktiska brödrostar som hjälper till att skapa ljuvliga rostade mackor!

Cuisinart brödrost

Elegant brödrost från Cuisinart som tål att stå framme som inredning. Brödrosten har en stilren finish med detaljer i polerat rostfritt stål. Det får plats fyra smörgåsar och den har två extra stora, individuellt styrda rostfack, upptinings- och uppvärmningsfunktion, löstagbar smulbricka samt en bagelfunktion. Läs mer och köp för 1255 kr hos Kitchn! (Annons via Prisjakt)

Smeg brödrost

Rosta med retrostil! Den här brödrosten från Smeg finns i olika färger och har plats för fyra skivor. Den har sex olika rostningsgrader, bagelsfunktion, löstagbar smulbricka samt flera praktiska inställningar så som en stopp-och uppvärmningsfunktion. Läs mer och köp från 1790 kr hos Amazon här! (Annons via Prisjakt)

Russell Hobbs brödrost

Russell Hobbs brödrost har en smart ”Lift and Look”-funktion som gör att du kan se brödet samtidigt som det rostas, utan att behöva avbryta programmet. Brödrosten har även uppvärmningsgaller, sladdförvaring, extra breda brödfack och sex justerbara rostningsnivåer. Läs mer och köp för 469 kr hos Proshop! (Annons via Prisjakt)

OBH Nordica

Stilren svart brödrost från OBH Nordica. Brödrosten har plats för fyra skivor, har sex olika temperaturinställnigar, smulbricka och glidsäkra fötter. Läs mer och köp för 468 kr hos Power! (Annons via Prisjakt)

Philips brödrost

Smidig och kompakt brödrost från Philips. Brödrosten har bland annat åtta olika rostinställningar, löstagbar smulbricka och tiningsfunktioner. Den har även ett smart inbyggt uppvärmningsställ där du kan värma tillexempel bakverk och bullar. Brödrosten är även gjord av 100% biobaserad plast och har ett smart dammskydd på toppen. Läs mer och köp för 577 kr hos Elon! (Annons via Prisjakt)

Wilfa

Brödrost i borstat stål från Wilfa. Brödrosten kan ta fyra brödskivor samtidigt och den har fem olika rostningsnivåer. Den är enkel att använda och har även två program för upptining och värme. Läs mer och köp hos Webhallen för 549 kr! (Annons via Prisjakt)

Tristar brödrost

Budgetvänlig liten brödrost med plats för två bröd. Brödrosten har sex olika inställningar, smulbricka och ett uppfällbart galler där du exempelvis kan värma frallor. Läs mer och köp hos Mediamarkt för 149 kr! (Annons via Prisjakt)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.