Denna text innehåller annonslänkar

8 räfflade glas som lyfter vårdukningen

Publisert:
8 räfflade glas som lyfter vårdukningen

Räfflade glas är tillbaka på modet, och om du vill ta din dukning till nästa nivå är de här snygga glasen helt rätt. Här listar vi stilrena och trendiga räfflade glas som passar lika bra till vinet som vattnet.

Med räfflade glas skapar du en kontrast till din dukning. De bidrar till en elegant lekfullhet och passar utmärkt att servera såväl dryck som efterätt i.

Här listar vi räfflade glas i olika storlekar och prisklasser. Klicka hem dina favoriter nedan!

Räfflade dricksglas

Munblåsta räfflade dricksglas från Ferm Living. Glasen kommer i fyrpack, har en elegant look med en räfflad yta och de går utmärkt att stapla på varandra. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic nest här! (Annons)

Räfflade kupor

Tillför ett till designelement med dessa räfflade dricksglas i form av kupor. Glasen kommer i set om två och har en höjd på 83 mm. Läs mer och köp hos Arket! (Annons)

Räfflade vinglas

Stilrena räfflade vinglas från Magnor. De här vinglasen är designade av Teresa Bergerud och passar bäst till rödvin. Dess räfflade yta reflekterar vinets färg och passar perfekt till festdukningen. Läs mer och köp hos Cervera! (Annons)

Höga räfflade glas

Moderna höga räfflade long drink glas från Ferm Living. De geometriska formerna skapar ett dynamiskt och intressant formspråk. Färgen är i en sotad grå men finns även som klarglas. Läs mer och köp till kampanjpris hos Nordic nest! (Annons)

Drinkglas på fot

Charmigt räfflat drinkglas på fot från Ernst-serien. Det räfflade glaset går utmärkt att servera en god drink som en snygg efterrätt i och säljs i fyrpack. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Räfflade coupetteglas

Räfflade coupetteglas som även fungerar utmärkt som champagneglas och cocktailglas. Det räfflade mönstret ger en fin optisk effekt och kommer helt klart höja wow-faktorn på dukningen. Läs mer och köp i fyrpack till kampanjpris hos Cervera! (Annons)

Färgglada vattenglas

Lekfulla och färgglada räfflade vattenglas från Bitz. Glasen finns i flera fina färger och passar perfekt till påskdukningen. Glasen säljs i fyrpack och när du köper något från denna Kusintha-kollektion stödjer du även utsatta barn i världens fattigaste områden. Läs mer och köp hos Nordic nest här! (Annons)

Räfflade champagneglas

Höga räfflade champagneglas från Vao. Champagneglasen är 25 cm höga och låter verkligen den bubbliga drycken komma till sin rätt. Glasen säljs i ett generöst sexpack och är nu dessutom på rea. Läs mer och köp till 15% rabatt hos Kitchentime! (Annons)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.