Denna text innehåller annonslänkar

Praktiska gasolgrillar till sommarens middagar

Publisert:
Praktiska gasolgrillar till sommarens middagar

Snart är sommarhalvåret här, och för de flesta brukar det innebära grilldags.

Gör god mat ute på en praktisk gasolgrill, och uppdatera dig med säsongens finesser som en riktig grillmästare.

En gasolgrill är en enkel och smidig grill för dig som snabbt vill komma igång. Den blir varm på ett kick och är lätt att använda, oavsett hur erfaren grillare du är. Även fast gasolgrillen i grunden är en enkel grill, finns det även avancerade varianter för den som önskar.

Vi listat praktiska gasolgrillar i olika prisklasser. Jämför olika storlekar och funktioner och hitta din favorit nedan!

Napoleon gasolgrill rogue 525-1

En populär favorit är Napoleons gasolgrill. Den är tillverkad i rostfritt stål och har flera fina funktioner för grillfantasten. Den är fyra brännare, en sidobrännare och dessutom en infraröd brännare.

Läs mer och köp den här för 14 990 kronor hos Hornbach (annons via Prisjakt).

Triton flexX från Landmann

Prisvärd modell från populära Landmann. Triton flexX har tre brännare och ett galler av kraftigt gjutjärn. Modellen har praktiska sidobord som går att fälla ner – perfekt om det är lite trängre på altanen eller balkongen. Läs mer och köp den för 4987 kr hos Bygghemma (annons via Prisjakt).

Prisvärt alternativ från Austin and Barbeque

Denna här modellen har tre brännare i rostfritt stål och inbyggd termometer i locket. Finns även i varianter med färre och fler brännare. En grill som passar både för både stora grillfester som härliga familjemiddagar.

Läs mer och köp den för 3490 kr hos Netonnet (annons via Prisjakt).

Gasolgrill Bluegaz Z-6

Gasolgrill Bluegaz Z-6 har förutom en stor grillyta också en smart extrabrännare vid sidan av grillen för att kunna komplettera matlagningen. Denna snygga rostfria grillen har också ett dubbelmantlat lock för bra värmeisolering! Ett riktigt prisvärt alternativ.

Läs mer och köp den för 6945 kr hos Bygghemma (annons via Prisjakt).

Weber Gasolgrill Spirit

Prisvärd grill från populära Weber. Här får du allt du behöver för en lyckad grillkväll! Tre brännare och rejäl grillyta. Det ingår också ett sidobord och praktiska redskapskrokar. Dessutom har grillen 10 års garanti – vilket gör att den håller många år framöver!

Läs mer och köp den för 7295 kr hos Hornbach (annons via Prisjakt).

Stekhäll

Vill du briljera med en grillhäll istället? Den här stekhällen är ett alternativ till stora gasolgrillar. Med hela 58 cm i diameter är den perfekt för att laga middagar till hela familjen. Finns även som mindre modell i 48 cm. Läs mer och köp den för 2195 kr hos Bauhaus (annons via Prisjakt).