Denna text innehåller annonslänkar

Fixa äggen i påsk – äggkokare för alla hushåll

Publisert:
Fixa äggen i påsk – äggkokare för alla hushåll

Påsken är någon vecka bort och vill du säkra äggen till påskfirandet kan äggkokaren bli din nya bästa vän.

Med en äggkokare i köket kan du koka dina ägg till perfektion och sätta pricken över i:et på påskbuffén eller på vilken vardagsmorgon som helst.

Vi listar praktiska äggkokare för alla behov.

Ett kokt ägg med en krämig äggula kan lyfta vilken trött frukoststund som helst. Oavsett om du ska koka några få eller många ägg finns det en äggkokare för dig. Tänk dessutom att slippa ägg som går sönder i kastrullen eller att glömma bort att sätta alarmet. Med en äggkokare på köksbänken är du redo för både vardag och högtid!

Alla äggkokare i listan ger möjligheten att välja hårdhetsgrad och alla meddelar dessutom när äggen är färdiga.

Populär budgetvariant

Med Champions populära äggkokare kan du koka upp till 7 ägg åt gången. Äggkokaren har en ovandel i rostfritt stål och är en riktigt populär budgetvariant för dig som enkelt vill få perfekta ägg oavsett koktid. Läs mer och köp för 149 kr hos Elgiganten här (Annons från Prisjakt).

Talande äggkokare med flexibel lösning

Emerios äggkokare talar om för dig att äggen är färdiga genom att prata med dig. Den talar även om för dig vilken nivå koktiden befinner sig på, för att ge dig möjlighet att koka löskokta och hårdkokta ägg i samma omgång. Den har plats för 6 stycken ägg, är BPA-fri och rengörs enkelt med löstagbara delar. Läs mer och köp för 389 kr hos CDON här (Annons från Prisjakt).

Vardagsräddare för hela familjen

En vardagsräddare för den större familjen eller för dig som bara äter många ägg. Äggkokaren från Caso har plats för 8 ägg åt gången vilket underlättar för den hungriga familjen. Dessutom har den en non stick-beläggning som gör den lätt att rengöra. Läs mer och köp för 439 kr hos Cervera här (Annons från Prisjakt).

För det mindre hushållet

Med plats för 3 ägg är den här äggkokaren från Severin perfekt för det mindre hushållet. Äggkokaren har elektronisk styrning och du ställer enkelt in hårdhet via ratten på framsidan. Läs mer och köp den för 376 kr hos Bagaren och Kocken. (Annons från Prisjakt)

Läcker retrodesign

Den här äggkokaren från Krups bjuder inte enbart på en snygg retrodesign utan den kan även koka upp till 7 ägg åt gången. Enkel och smidig äggkokare med funktionerna du behöver för perfekt kokta ägg. Läs mer och köp för 489 kr hos Komplett här (Annons från Prisjakt).

Stilren med plats för många ägg

Cuisinart äggkokare är stilren i borstat stål för det moderna hemmet med plats för upp till 10 ägg åt gången. Vill du även kunna göra pocherade ägg? Då är det här ett bra val för dig, eftersom det medföljer tre brickor för att göra just det. Läs mer och köp för 545 kr hos Bagaren och Kocken här (Annons från Prisjakt).

Smidig design för det lilla köket

Söker du en mindre äggkokare som inte tar någon plats i köket? Då ska du spana in Severins smidiga äggkokare som ändå har plats för upp till 6 ägg. Välj din hur hårt du vill koka äggen och äggkokaren larmar när äggen är klara. En måttkopp med äggprickar ingår också. Läs mer och köp för 350 kr hos tretti.se (Annons från Prisjakt)