Denna text innehåller annonslänkar

Snygga kaffemuggar och koppar – trendigaste tipsen just nu

Publisert:
Snygga kaffemuggar och koppar – trendigaste tipsen just nu

Med en snygg mugg känns det som att kaffet eller teet blir godare.

Spana in våra 7 tips på koppar till alla varma drycker.

Frukost, fika och kanske en kopp på maten – kaffet är för många ett stående och återkommande inslag varje dag. Så varför inte servera det i en fin mugg till fikat? Här listar vi fina kaffemuggar att klicka hem online.

Mateus bubblig mugg

Mugg med bubbligt mönster från populära Mateus. Den är tillverkad av keramik och målad för hand i Portugal, vilket gör att varje mugg blir unik. Det trendiga muggen kommer i flera härliga färger. Läs mer och köp här (annons från Royal Design).

Höganäs vita kaffemugg

Höganäs kaffemugg är en tidlös klassiker som passar perfekt oavsett om du föredrar cappuccino, café au lait eller an vanlig slät kopp bryggkaffe. Stilren och enkel, men helt rätt. Läs mer och köp här (annons från Nordic Nest).

Dorres dubbelväggade mugg

Vakuumisolerad kaffemugg från Dorre, utmärkt för dig som gillar att njuta av ditt kaffe länge. Den är tillverkad av dubbelväggat glas som håller värmen, och den kan även diskas i maskin. Läs mer och köp här (annons från Cervera).

Rörstrands Mon Amie

Klassisk mugg från Rörstrands serie Mon Amie. Den koboltblåa färgen på blommorna ger en härlig färgklick när du dukar fram kaffet – trots att mönstret är stilistiskt och stilrent. Läs mer och köp här (annons från Royal Design).

Brun mugg

Trendigt brun mugg i enfärgat stengods, från Hemtex. Muggen har ett rejält öra som är bekvämt att hålla i, och den tål att maskindiskas. Läs mer och köp här till 30% rabatt (annons från Hemtex).

Rörstrands Swedish Grace

Vit tidlös mugg från Rörstrand. Den folkkära favoriten har en klassisk design med ett smakfullt reliefmönster inspirerat av vajande veteax i sommarvinden. Muggen finns i flera vackra färger. Läs mer och köp här (annons från Nordic Nest).

Ernst Kirchsteigers "I det enkla"

Mugg i stengods från Ernst Kirchsteiger. Pryds av ett inristat citat som lyder "I det enkla bor det vackra". De dova färgerna och den matta ytan är enkel men vacker, perfekt ur minimalistiskt perspektiv. Läs mer och köp här (annons från Royal Design).