Denna text innehåller annonslänkar

Multifunktionella stavmixers för hemmakocken

– din bästa vän i köket!

Publisert:
Multifunktionella stavmixers för hemmakocken

Gör soppor, smoothies, majonnäs och lent potatismos. Med en stavmixer sätter bara fantasin gränser. Här har vi samlat prisvärda stavmixers och ger tips på vad du kan använda dem till.

En bra stavmixer kan användas till så mycket mer än vad man tror. Visste du till exempel att det går utmärkt att vispa grädde med en vanlig stavmixer? Det du behöver tänka på är att grädden dock blir tjock mycket snabbare, så var vaksam så att du inte vispar upp smör istället.

Nedan har vi listat praktiska och prisvärda stavmixrar som garanterat kommer underlätta för dig i köket.

Bosch stavmixer

Kraftfull stavmixer från Bosch med QuattroBlade Pro-kniv med fyra blad. Stavmixern har 12 olika hastigheter samt en ergonomisk design med stora knappar. Mixern på själva mixerstaven går enkelt att ta av och tål diskmaskin. I köpet ingår även en mixerskål som passar perfekt för att till exempel göra krämig majonnäs och hacka grönsaker i. Läs mer och köp för för 994 kr hos Tretti.se! (Annons via Prisjakt)

Philips ProMix-stavmixer

Praktiskt set med stavmixer, mixerskål samt mixer med lock. Stavmixern har en ergonomisk design och en kraftfull motor på 650 W. Nederdelen är dessutom vågformad vilket förhindrar stänk och spill när du mixar. Passa på att mixa en god smoothie eller en smaskig pesto. Läs mer och köp för 549 kr hos Webhallen! (Annons via Prisjakt)

Bamix SwissLine

Lyxiga Bamix är en kombinerad mixer och matberedare. Allas Bamix-produkter är handgjorda i Schweiz och stickmixern har en livstidsgaranti. Den har två hastigheter och det inkluderas universalblad, flytplatta och puréplatta som gör den perfekt för att mixa varma soppor, mala kaffebönor och vispa fluffigt potatismos. Läs mer och köp för 2 499 kr hos Kitch’n! (Annons via Prisjakt)

Stavmixer från KitchenAid

Mångsidig stavmixer från KitchenAid med tre utbytbara knivar i rostfritt stål. Smart design med två olika hastigheter som gör det enkelt att mixa soppor, skumma mjölk, krossa is och mycket mer. En BPA-fri behållare med lock ingår och mixern är just nu på kampanj. Läs mer och köp för 1 149 kr hos Bagaren och Kocken. (Annons via Prisjakt)

OBH Nordica Super Mix Pro

Bra stavmixer till budgetpris. OBH Nordica Super Mix Pro har en motor på 400 W, ett turboläge och delarna går att diska i diskmaskinen. Det ingår även en praktisk miniprocessor samt en mixerbägare. Läs mer och köp för 399 kr hos Elon! (Annons via Prisjakt)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.