Semmeldagen – här är de populäraste recepten

  • Godare
Publisert:
Semmeldagen - dagen vi får frossa

Semmeldagen är dagen när vi äntligen får lov att frossa i det goda bakverket. På tisdag 25 februari är det dags är det dags att frossa i semlor. Med åren har vi fått mer varianter på en klassisk semla då bagarna uppfinner nya. Nutellasemlan eller semmelkladdkaka, chokladsemlor, minisemlor vilken blir din favorit i år? Passa på att testa flera av våra härliga semmelrecept:

Klassisk semla – recept och steg för steg

Klassisk semla

Minisemla – små och goda

Minisemlor - Hjortronsemla och klassisk semla

Nutellasemla – recept med god nutella - för dig som vill slippa mandelmassan.

Nutellasemla - recept på god och krämig fyllning

Semmelkladdkaka – en god kakvariant

Semmelkladdkaka – ljuvligt gott

Semmellängd – recept på semla i längd

Semmellängd - Recept på en lååång semla

Gluten och laktosfri semla – en som passar alla

Glutenfria semlor – en semla för alla!

Semmelwrap – enkel att äta

Mandelmassa – Gör din egen fyllning med enkelt recept

Hemgjord mandelmassa – enkelt och väldigt gott

Läs vidare

  1. Därför firas ”fössta tossdan i mass”

Godare är reporter och redaktör på Godare.

decoration divider

Mer på Godare

  1. Unika sommarkrogar i Stockholm

  2. Äppelkaka med smuldegstopp

  3. Så minskar du matsvinnet från frukosten

  4. Friterade äppelskivor med äppelkolasås

  5. Skaldjursrisotto

  6. Renskavsburgare med skogssvamp

  7. Helstekt kyckling med vitlök och timjan

  8. Biffwok med ingefära och sesam

  9. Foliegrillad öring med vitlökssmör

  10. Pulled pork i ugnen