Denna text innehåller annonslänkar

Gör gott proffskaffe hemma med en espressomaskin

Publisert:
Gör gott proffskaffe hemma med en espressomaskin

Rivstarta dagen med gott proffskaffe hemma med en espressomaskin hemma i köket.

Här är kaffemaskinerna som ger dig en god start på dagen.

Unna dig ett riktigt gott kaffe med en espressomaskin för att göra espresso, macchiato och capuccino hemma.

När det kommer till kaffemaskiner finns det en stor uppsjö av olika varianter – och prisklasser. Här listar vi manuella och halvmanuella kaffemaskiner i olika prisklasser som du kan köpa online.

Philips 3200 Series

Med Philips helautomatiska espressomaskin kan du få perfekt textur på mjölkskummet med LatteGo-systemet. Välj dryck och justera styrka och mängd via den intuitiva pekskärmen. Läs mer och köp den hos Amazon (annons via Amazon).

Ariete espressomaskin

Manuell kaffemaskin från Ariete i fin retrodesign med integrerad mjölkskummare. Maskinen har en 0,9 liters vattentank, 15 bars tryck som är perfekt för att göra espresso och capuccinos varje dag. Se fler bilder och köp den för 1679 kr hos Elgiganten! (Annons via Prisjakt)

Tristar kaffemaskin

Espressomaskin från Tristar i rostfritt stål med filterhållare, integrerad mjölkskummare och ett tryck på 15 bar. Perfekt för en snabb latte till frukost. Se fler bilder här och köp den för 950 kr hos Elgiganten! (Annons via Prisjakt)

Espressomaskin DeLonghi

Med DeLonghis espressomaskin kan du brygga två koppar kaffe åt gången. Maskinens kontrollpanel är enkel att använda och du kan enkelt välja bland fem olika kaffedrycker. Se fler bilder och köp den just nu till 4499 kr hos Bagaren och Kocken! (Annons via Prisjakt)

Kitchenaid Artisan

Kitchenaids kaffemaskin ur den populära Artisan-serien brygger ditt kaffe precis som du vill ha det. Du kan du variera koppstorlek och med knapptryck brygger du enkelt en eller två koppar. Maskinen finns i flera färger. Läs mer och köp den just nu för 4949 kr hos Cervera (annons via Prisjakt).

Mokabryggare

En mokabryggare är det klassiska sättet att göra kaffe på i Italien – på spisen. denna mokabryggaren kommer från Bialetti fylls med vatten och kaffe som sedan ställs på spisplattan, läs mer och köp den här (annons från Bagaren och Kocken).

Kaffemaskin DeLonghi

Automatisk espressomaskin från DeLonghi med inbyggd kaffekvarn och integrerad mjölkskummare. Med ett knapptryck får du ditt favoritkaffe serverat och välj mellan hur stor kopp elle hur starkt kaffe du vill ha. Mjölken skummar du enkelt separat för att göra goda capuccinos eller lattes. Läs mer och köp den för 3456 kr hos Tretti (annons via Prisjakt).

Kaffemaskin Smeg

Espressomaskin från Smeg i klasssik retrodesign med inbyggd mjölkskummare och lätt att ställa in för att brygga 1 eller 2 koppar. Finns i fler färger. Se fler bilder och köp den för 3995 kr hos Royaldesign (annons via Prisjakt).