Så gör du hemgjorda micropopcorn
Älskar du micropopcorn men vill slippa onödiga tillsatser som kommer med popcornpåsen?
Nu kan du göra dina egna micropopcorn av bara kärnor. Enkelt och dessutom väldigt billigt!
Vad är bättre än nypoppade popcorn till filmkvällen?
Med vårt enkla knep slipper du brända kastrullbottnar, brända kärnor och micropopcorn med onödiga tillsatser.
Du behöver bara popcornkärnor, oliv- eller rapsolja, en papperspåse och en microvågsugn – busenkelt och supergott. I klippet ovan kan du se hur du ska gå till väga för att få nypoppade popcorn med biografkänsla.
Poppa flera påsar så kan hela familjen snaska på popcorn utan bråk!
Lisa Nilsson är sociala medier-redaktör på Godare. Hon har studerat journalistik och multimedia vid Södertörns högskola och har även läst kreativt skrivande. Innan Lisa började på Aftonbladet jobbade hon som digital redaktör på Femina och Residence på Aller media. Och om det är ett featureämne hon brinner för så är det mat!
Mer på Godare
Sweet chili kyckling med wokgrönsaker
Battenbergkaka
ARTIKLAR
9 goda äggrätter
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
Laga mat med mandolin – tips på populära modeller
ARTIKLAR
17 läckra sillrecept
- Snabblagat
Grekisk pastasallad med kassler
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
Fina och smidiga presskannor som gör gott kaffe
Kokt torsk med äggsås
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR
Det här behöver du för att lyckas med matlagningen i naturen
ARTIKLAR
10 läckra tårtor till påsk