Denna text innehåller annonslänkar

Ladda för grillsäsong – 7 tips på kolgrillar

Publisert:
Ladda för grillsäsong – 7 tips på kolgrillar

En kolgrill passar perfekt för dig som älskar att grilla. Vi kan inte lova en säsong med vackert grillväder, men vi har listan som gör dig redo att tända kolgrillen. Oavsett om du är ett grillproffs eller letar efter din första kolgrill.

Kolgrillen är ett perfekt val av grill för dig som vill ha möjlighet att nörda ned dig i grillandets fantastiska värld och kanske testa flera olika tekniker. Det som är så bra med kolgrillen är att den har oändligt många möjligheter för dig som vill lägga extra tid och kärlek på grillningen.

Kanske är du en året runt-grillare med krav på isolerad keramik? Eller är du sugen på en kamadogrill? Spana in våra tips nedan för att hitta en kolgrill för just dig.

Klotgrill med känsla av äkta kolgrillning

Med den här stilrena kolgrillen från Weber är du redo för grillsäsongen. Kolgrillen har sluten askfångare, GBS-grillgaller för mer frihet samt en inbyggd locktermometer för enkel temperaturavläsning. Det är bara att börja grilla! Läs mer och köp för 3 395 kr hos Hornbach. (Annons via Prisjakt)

Tunnformad med avtagbart sidobord

Om du letar efter en kolgrill med smarta lösningar kan den här grillen från Landmann vara något för dig. Den är formad som en tunna med generös grillyta och har ett praktiskt avtagbart sidobord. Dessutom har den ett varmhållningsgaller och en integrerad termometer i locket. Läs mer och köp för 1 890 kr hos CDON (Annons via Prisjakt)

Klotgrill till budgetpris

En hjulförsedd klotgrill till budgetpris från Jula. Grillen har askuppsamlare och har en grillyta på 41,5 cm. Under både lock och galler finns ventiler för justering av luften. Läs mer och köp hos Jula för 379 kr (annons från Prisjakt).

Premiumgrill på grillvagn

Den här kolgrillen monteras på en grillvagn, vilket både är praktiskt och snyggt. Grillen är stabilt byggd och lätt att förflytta tack vare hjulen. Napoleons Accu Probe-termometer på locket ser till att du kan uppnå det grillresultat du vill genom att justera gasflödet. Läs mer och köp för 5 990 kr hos NetOnNet. (Annons via Prisjakt)

Praktisk och smidig

Den här klotformade kolgrillen från Kingstone kan passa dig som grillar lite då och då eller som är sugen på att börja grilla i år. Kolgrillen har de grundfinesser du behöver, som askuppsamlare och termometer. Läs mer och köp hos Bauhaus för 809 kr! (Annons via Prisjakt)

Flexibel keramikgrill för året runt-grillare

Kamado Sumo är en kolgrill i keramik med stor grillyta och flexibla lösningar. Det kupolformade locket hjälper till att hålla kvar värmen och matens smaker med en konstant temperatur under långa tidsperioder. Tack vare den isolerade keramiken är dessutom temperaturen utomhus inga problem – du kan grilla året runt! Läs mer och köp för 9 490 kr hos Bagaren och Kocken. (Annons via Prisjakt)

Klassisk klotgrill

Den här klotgrillen från Weber är en modern version av den klassiska kolgrillen som uppfanns av Webers grundare. Den har uppdaterade funktioner som integrerade redskapskrokar och One-Touch rengöringssystem. En grill som passar såväl nybörjare som inbitna grillare. Läs mer och köp den på Mediamarkt för 1 590 kr. (Annons via Prisjakt)