Denna text innehåller annonslänkar

7 bra kaffebryggare från populära märken

Publisert:
7 bra kaffebryggare från populära märken

En bra kaffebryggare är enkel att använda och gör gott kaffe.
Här listar vi några av de populäraste kaffebryggarna på marknaden just nu. Klicka hem din favorit idag!

Kaffebryggaren är en standard i många hem och den perfekta presenten att ge bort till studenten som ska flytta hemifrån eller som bröllopspresent till brudparet. En bra kaffebryggare är enkel att använda och det är förstås ett extra plus om den brygger kaffet snabbt.

Här nedan listar vi några av de mest googlade kaffebryggarna från kända märken som finns på marknaden just nu.

Moccamaster kaffebryggare

Moccamaster Automatic är en uppskattad bryggare för att den är enkel att använda och snabb: den brygger en hel kanna kaffe (10 koppar) på sex minuter. Bryggaren kostar en hel del, men det är en bra investering för kaffeälskaren. Moccamaster har flertalet reservdelar såsom extrakannor, reservlock med mera som gör bryggaren användbar riktigt länge. Se fler bilder och köp för 2299 kr hos Power (annons via Prisjakt)

Kaffebryggare från Smeg

Kaffebryggare i stilren retrodesign från Smeg. Kaffebryggaren har har en 1,2 liters vattentank och brygger som mest 10 koppar. Se fler bilder och köp för 2095 kr hos Elon! (Annons via Prisjakt)

Liten kaffebryggare

Smidig liten kaffebryggare som kan brygga upp till 0,4 liter kaffe per gång. Du kan även brygga kaffet direkt ner i termosmuggen när du är på väg ut. Det ingår dessutom ett återanvändningsbart kaffefilter som både är bra för miljön och plånboken. Läs mer och köp här! (Annons från Bagaren och Kocken)

Wilfa kaffebryggare

Kaffebryggaren Classic tall från Wilfa har en stilren design som passar alla kök. Bryggaren är snabbt och brygger ditt kaffe mellan 4–6 minuter, beroende på hur många koppar du vill brygga. Kannan rymmer upp till 12 koppar. Se fler bilder och köp för 1499 kr hos Mediamarkt! (Annons via Prisjakt)

Kaffekokare från Electrolux

Kaffebryggare från Electrolux i rostfritt stål med LED-display. Bryggaren kan brygga 10 stora koppar och har en timerfunktion så att du kan ladda bryggaren på kvällen för att få nybryggt kaffe på morgonen. Se fler bilder och köp för 599 kr hos Mediamarkt (Annons via Prisjakt)

Kaffebryggare från WMF med termoskanna

Brygg en kanna kaffe på morgonen och njut av en varm kopp till frukost, förmiddagsfikat och en kopp efter lunch med WMF Lumero kaffebryggare med termoskanna. Kaffebryggaren brygger 8 stora koppar kaffe och har en inbyggd timer. Se fler bilder och köp för 1468 kr hos Kitch’n! (Annons via Prisjakt)

Kaffebryggare från Melitta

Klassiska kaffebryggaren Aroma signature från Melitta som brygger 10 koppar kaffe och har en vattenbehållare på 1,25 liter. Se fler bilder och köp för 1996 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).