Knepet för helt perfekt couscous
Kocken Markiz Tainton visar i klippet!
Att få till en riktigt god och fluffig couscous är enkelt enligt kocken Markiz Tainton.
I klippet visar hon hur du gör – och tipsar om en ingrediens som bidrar med extra god smak.
När Markiz Tainton lagar couscous gör hon det med extra mycket kärlek och smak.
– Ta din couscous och häll på kallt vatten och blanda, säger hon.
I klippet visar Markiz hur du enkelt separerar kornen genom att massera couscousen mellan händerna. Ha ner det i en smord gryta, på med locket och låt ångkoka. Sedan tillsätts en ”hemlig” ingrediens.
– Jag är så nöjd med resultatet, säger hon
Mer på Godare
ARTIKLAR
Tareq Taylor – 12 populära recept
ARTIKLAR
Fettisdagen 2023 - våra godaste semlor
ARTIKLAR
23 goda och värmande soppor
Så grillar du kycklingklubbor i ugnen
Krämig kyckling med vitlök och spenat
- Snabblagat
Läckert krämig och vegetarisk pasta
- Snabblagat
Libapizza – snabbt, enkelt och så gott
- Snabblagat
Minismörgåstårtor för två
Bär med mascarponekräm och honungskola
ARTIKLAR
”Jag äter tio blodapelsiner om dagen”