Denna text innehåller annonslänkar

Lyxigare kaffe hemma med mjölkskummare

Publisert:
Lyxigare kaffe hemma med mjölkskummare

Alla dagar är värda extra gott kaffe.

Med en mjölkskummare lyfter du hemmakaffet på endast några sekunder.

För att få till ett riktigt krämigt och härligt mjölkskum behövs tre saker. Först ska mjölken ska värmas upp. Det kan du göra med ånga, på spisen eller varför inte i mikrovågsugnen. Vissa mjölkskummare värmer mjölken åt dig. Den andra saken som behövs är luftbubblor i mjölken så att ett skum kan skapas. Tredje, och sist, behöver vi få mjölkskummet så där mjukt och krämigt. Det sker när bubblorna blir mindre och mindre – då kommer fluffigheten.

Med en mjölkskummare kan du göra det perfekta skummet och bli en hemmabarista i köket.

Vi har listat omtyckta mjölkskummare i alla prisklasser. Spana in vår tipsen och gör kaffet redo!

Severin SM 3587

En mjölkskummare för det stilrena köket med hela 13 stycken förinställda program. Med tre olika vispar och en temperaturinställning på 45°C-65°C är varje kopp kaffe säkrad med krämigt skum. Mjölkskummaren rymmer 700 ml. Läs mer och köp hos Amazon (annons från Amazon).

Champion CHMS210

Med den här mjölskummaren från Champion kan du både hetta upp och skumma mjölken och den stänger av sig själv när mjölken är färdig. Den har en stilren design med rostfritt stål och en non-stick yta för enkel rengöring. Läs mer här och köp den för 440 kr hos Elgiganten (annons från Prisjakt).

Bodum Schiuma

Mjölkskummare från Bodum där du först får värma mjölken själv och sedan skumma den. En populär budgetvariant som är batteridriven och använder två stycken AA-batterier. Läs mer och köp den för 120 kr hos Bagaren och Kocken (annons från Prisjakt).

Ariete Cappucino vintage 2878

Med en snygg retrodesign i pastellgrön nyans kan den här mjölkskummaren bli pricken över i:et i ditt kök. Den är enkel att använda och rengöra och får ditt kaffe lyxigt på några sekunder. Läs mer och köp hos Bagaren och Kocken för 629 kr (annons via Prisjakt).

Melitta Cremio

Melittas mjölkskummare kan skumma både varm och kall mjölk med bara en knapptryckning. Den rymmer 0.25 liter och har en inbyggd värmereglering som förebygger att mjölken bränner fast. Läs mer och köp den hos Power för 627 kr (annons via Prisjakt).

Smeg Retro 50s Style

Retrodesignad mjökskummare från populära Smeg. Skummaren har den senaste tekniken med sex olika program och en manuell funktion. En snygg detalj i köket redo att skumma din dryck. Mjölkskummaren finns i flera fina färger. Läs mer och köp för 1846 kr hos Bagaren och Kocken (annons från Prisjakt).

Severin SM 3590

Budgetskummaren från Severin får plats i kökslådan redo att tas fram när det är dags för varm dryck. Den går på två stycken AA-batterier och har ett ergonomiskt designat handtag för enkel hantering. Läs mer och köp för 128 kr hos Kitch’n (annons från Prisjakt).