Denna text innehåller annonslänkar

Fixa gott kaffe snabbt med en kapselmaskin

Publisert:
Fixa gott kaffe snabbt med en kapselmaskin

Njut av en perfekt kopp kaffe med bara ett knapptryck.

Här listar vi kapselmaskiner som ordnar aromfyllt kaffe på mindre än 30 sekunder.

Det är inte enbart snabbt och smidigt med kapselkaffe. Faktiskt så kan det till och med smaka mer då kapselkaffe ofta tenderar att ha en rikare arom eftersom kaffebönorna är nymalda och bryggs på en gång. Att bryggtiden är mycket kortare medför ofta även att kapselkaffet tenderar att smaka mindre bittert än vanligt kaffe.

Nespresso Essenza mini kapselmaskin

Smidig och kompakt kapselmaskin som inte tar stor plats i köket. Den har två programmerbara knappar, ett snabbt uppvärmningssystem, avtagbar vatten- och kaffekapselbehållare som rymmer 0,6 liter vatten. Se fler bilder och klicka hem den för 927 kr hos Bagaren och Kocken (annons via Prisjakt).

Philips Senseo

Philips Senseo Crema Plus ger ett läckert, lent skumlager för varje kopp kaffe. Den har hela 45 st arommunstycken som fördelar varmvattnet jämt över kaffekudden, och den är enkel att rengöra då den har diskmaskinsäkra delar. Se fler bilder och köp hos Mediamarkt för 699 kr här! (Annons via Prisjakt)

De'Longhi Nespresso

De'Longhi Nespresso är enkel att använda och har en integrerad mjölskummare så du kan göra en krämig Cappuccino. Den har en mekanisk kapselutkastning samt en energisparande funktion som sätts igång från och med nio minuter. Se fler bilder och och köp för 2259 kr hos CDON! (Annons via Prisjakt)

Tassimo Happy

Kraftfull och kompakt kapselmaskin från Tassimo. Kapselmaskinen läser av kapselns streckkod och anpassar sedan inställningar automatiskt efter det. Den har avtagbara delar som går att diska i diskmaskinen och du kan brygga flera koppar efter varandra utan att behöva vänta på att den ska värmas upp. Se fler bilder och köp den för 550 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).

Bialetti Tazzissima

Brygg två koppar samtidigt med Bialetti Tazzissima. Kapselmaskinen har automatisk avstängning, är enkel att rengöra och dessutom en mjölkskummare för ännu krämigare kaffe. Läs mer här och köp för 2892 kr hos CDON! (Annons via Prisjakt)

Nespresso Delonghi

Bjud på en välsmakande latte med Nespresso Delonghi. Kapselmaskinen har en integrerad mjölkskummare, automatisk avstängning, en rymlig vattenbehållare på 1,3 liter och nio olika inställningar för ditt kaffe. Se fler bilder och köp för 3790 kr hos Vitvaruexperten här! (Annons via Prisjakt)

Princess kapselmaskin

Princess kapselmaskin passar dig som inte vill vara bunden till ett specifikt kapselmärke. Du kan använda olika kapslar från olika tillverkare s eller malet kaffe helt efter egen smak. Se fler bilder och köp den för 1199 kr hos Elgiganten (annons via Prisjakt).


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.