Denna text innehåller annonslänkar

Airfryers som lyfter matlagningen

Publisert:
Airfryers som lyfter matlagningen

Få krispiga pommes och saftig kyckling i en varmluftsfritös.
Här hittar du några av marknadens mest populära airfryers som du kan klicka hem online!

Få riktigt goda och frasiga pommes frites, krispig kyckling eller helt perfekt glansig fisk. Med en varmluftsfritös använder du upp till 90% mindre olja än i en fritös. Det är även ett perfekt komplement till både stekpannan och ugnen.

Här listar vi olika modeller av airfryers som går att köpa online där många dessutom säljs till ett riktigt bra pris. Hitta din favorit nedan!

Cosori Premium Airfryer

Airfryers som lyfter matlagningen

Laga middag för upp till fem personer i denna Cosori Premium Airfryer. Här kan du välja mellan 11 olika förinställningar som gör att du kan leverera perfekt resultat oavsett om det är fågel, fisk, kött eller grönsaker. Läs mer och köp hos Cervera här! (Annons)

Easy Fry 3in1 Steam+ Airfryer

Airfryers som lyfter matlagningen

Med Easy Fry 3in1 Steam+ Airfryer från OBH Nordica har du som namnet antyder en tre-i-ett funktion där du kan grilla, fritera eller ånga din mat. Läs mer och fynda till kampanjpris hos Kitchentime här! (Annons)

Crispier varmluftsfritös

Airfryers som lyfter matlagningen

Stilren varmluftsfritös i en matt vit färg från Wilfa. Airfryern har åtta olika program, en avtagbar korg, digital display och rymmer upp till 3,5 l. Läs mer och köp hos Royal Design här! (Annons)

Ultimate Air Fryer 5,5 L

Airfryers som lyfter matlagningen

Den här Airfryern från Sabor har en friteringsskål som rymmer 5,5 l. Den har även en temperaturkontroll på 80–200 °C, överhettningsskydd och timer. Läs mer och köp hos Cervera här! (Annons)

AeroFryer XXL

Airfryers som lyfter matlagningen

Här får du krispigt resultat i en rymlig korg på 5,6 l. Airfyern har LED display och touchpanel, ett smidigt handtag och skydd mot överhettning. Den stängs även av automatiskt när timern ringer. Läs mer och köp till kampanjpris hos Kitchentime här! (Annons)

Airfryers som lyfter matlagningen

Princess Aerofryer Digital XL New Line

Digital luftfritös med digital kontroll. Gör smarriga pommes med lite eller utan olja och får samma smak och konsistens som med en vanlig fritös. Gör upp till fem portioner per session. Har justerbar temperatur och timer. Läs mer och köp här! Nu på rea! (Annons från Ellos)

Varmluftsfritös med ugn

Airfryers som lyfter matlagningen

Breville Airfryer är en varmluftsfritös med ugn. Den har fyra förinställda program och det ingår även en spillbricka, tre nätbrickor, en nätkorg samt ett rotisserispett och en rotisserigaffel. Läs mer och köp till rabatterat pris hos Cervera här! (Annons)


Annons

Veckans rabatter inom Hem & Hushåll

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.