Denna text innehåller annonslänkar

Airfryers som lyfter matlagningen

Publisert:
Airfryers som lyfter matlagningen

Få krispiga pommes och saftig kyckling i en varmluftsfritös.
Här hittar du några av marknadens mest populära airfryers som du kan klicka hem online!

Få riktigt goda och frasiga pommes frites, krispig kyckling eller helt perfekt glansig fisk. Med en varmluftsfritös använder du upp till 90% mindre olja än i en fritös. Det är även ett perfekt komplement till både stekpannan och ugnen.

Här listar vi olika modeller av airfryers som går att köpa online där många dessutom säljs till ett riktigt bra pris. Hitta din favorit nedan!

Electrolux Explore 3,5 liter

En mångsidig airfryer från Electrolux med åtta förinställda program. Du kan använda den till att grädda muffins såväl som att fritera grönsaker eller potatis. Alla löstagbara delar kan dessutom diskas i diskmaskinen. Läs mer och köp hos Amazon här. (Annons via Amazon).

Easy Fry 3in1 Steam+ Airfryer

Med Easy Fry 3in1 Steam+ Airfryer från OBH Nordica har du som namnet antyder en tre-i-ett funktion där du kan grilla, fritera eller ånga din mat. Finns att köpa hos MediaMarkt för 2195 kr. Läs mer HÄR (annons via Prisjakt).

Crispier varmluftsfritös

Stilren varmluftsfritös i en matt vit färg från Wilfa. Airfryern har åtta olika program, en avtagbar korg, digital display och rymmer upp till 3,5 l. Finns att köpa hos Webhallen för 1389 kr. Läs mer HÄR! (Annons via Prisjakt)

Ultimate Air Fryer 5,5 L

Den här airfryern från Sabor har en friteringsskål som rymmer 5,5 l. Den har även en temperaturkontroll på 80–200 °C, överhettningsskydd och timer. Läs mer här! (Annons från Cervera)

Dehydration Airfryer från Cosori

Få både en airfryer och en torkugn i ett! Välj mellan att fritera din mat till perfektion eller torka tillexempel svamp och frukt. Finns att köpa hos Elgiganten för 3149 kr. Läs mer HÄR! (Annons via Prisjakt)

AeroFryer XXL från Champion

Här får du krispigt resultat i en rymlig korg på 5,6 l. Airfyern har LED display och touchpanel, ett smidigt handtag och skydd mot överhettning. Den stängs även av automatiskt när timern ringer. Läs mer HÄR! (Annons från Ellos Home)

Varmluftsfritös med ugn

Breville Airfryer är en varmluftsfritös med ugn. Den har fyra förinställda program och det ingår även en spillbricka, tre nätbrickor, en nätkorg samt ett rotisserispett och en rotisserigaffel. Finns att köpa hos NetOnNet för 1390 kr. Läs mer här! (Annons via Prisjakt)


Miranda Karlsson

Miranda Karlsson är kommersiell redaktör på Aftonbladet och Wellness. Hon har tidigare jobbat som chefredaktör på Aurumforum och skapat marknadsstrategier för social media hos LFF. Hon har en kandidatexamen i journalistik från Södertörns högskola och har även jobbat som fotograf i Sydafrika.