Denna text innehåller annonslänkar

Praktiska blenders som effektiviserar matlagningen

Publisert:
Praktiska blenders som effektiviserar matlagningen

En blender är en funktionell följeslagare i köket.

Att laga mat och mellanmål med en blender är inte bara ett smidigt sätt att få i sig mer frukt och grönt – det är även ett utmärkt sätt att använda det du har i kyl och frys för att slänga mindre mat.

Möjligheterna med en blender är många. Den hjälper effektivt till när du ska göra juice till frukost, smoothie till mellanmål eller en soppa till middag. Oavsett om du föredrar en stavmixer eller en stor blender är redskapet ett måste i köket. Nedan har vi listat fina köptips på praktiska blenders.

KitchenAid Artisan K400 Blender

Superblendern K400 är utformad för att kunna hantera de hårdaste ingredienserna så att du får ett jämnt resultat – oavsett om du gör soppa, juice, nötsmör, sås eller smoothie. Du väljer själv mellan önskad hastighet, ett pulsalternativ eller tre förinställda program. Blendern kommer i flera olika färger, läs mer och köp för 3999 kr hos Bagaren & Kocken (Annons via Prisjakt).

Vitamix Ascent Blender A2500i

Vitamix Ascent har en stilren design och banbrytande teknik, med kombination av kraft och precision. Den har inbyggd timer och trådlös anslutning, för ultimat bekvämlighet och mångsidighet. Läs mer och köp den för 6595 kr hos Cervera (Annons från Cervera).

Wilfa BL-1000S Smooth blender

Smooth-blendern från Wilfa har tre förinställda program till lena smoothies, grovt krossad is och en puls-funktion för extra effekt. Den har fyra specialdesignade knivar och LED-display som lyses upp av ett blått ljus. Blenderns botten kan tas ut för snabb rengöring. Läs mer och köp den för 649 kr hos Bagaren & Kocken (Annons via Prisjakt).

Smeg Blender 1,5 L

Retro blender från det italienska varumärket Smeg, kända för sina hushållsartiklar som kombinerar retrodesign i 50-talsstil med modern teknik. En prisbelönt blender som har en formpressad aluminiumkropp och en kanna i BPA-fri Tritan. Den har hög kapacitet för soppor och smoothies med mera. Blendern finns i flera färger och just nu är det kampanj på den krämvita. Läs mer och köp den för 1890 kronor hos Cervera (annons från Cervera).

Bosch VitaBoost High Speed Blender 1600 W MMBH4P3B

Bosch VitaBoost High Speed Blender, i en ny uppdaterad version. En kraftfull blender med en motor på 2,2 hästkrafter och en kanna i tritan. Den tål upp till 80 graders värme och klarar av att mixa och tillaga allt från is och råa ingredienser till härligt lena soppor. Läs mer och köp den för 2805 kr hos Bosch (Annons via Prisjakt).

Champion Blender

Champion CHBL310 är en robust och stilren blender i rostfritt stål. Den har en hög effekt på hela 600W och en rymlig glaskanna på 1,5L, vilket gör att den fungerar bra till både smoothies, iskross eller soppor. Läs mer och köp den hos Ellos för 499 kr (annons från Ellos).